Sunday, 3 January 2016

My girl.

Haiii.
Aku rindu kauu. Rindu dengan "heartless" kau. Rindu dengan ego kau. Rindu dengan muka kerek kau. Rindu dengan muka sombong kau. Rindu. Rindu. Rindu.
Balik dah kau kat maktab anddd you're senior this year. Yeah, good luck for the SPM. Focus3. One more thing, jangan lupa kumpul duit untuk vacation. Hiks. Harap menjadi. Hmm takde dah kot benda yang aku nak merapu kat sini. Nanti jumpa, kita borak lagi. Byeee!

Saturday, 2 January 2016

My loved one.

Nothing much to say.
Happy Birthday kak cik! Dah besau dah kamuuuu. Jadi lah adik yang baik untuk dua orang akak mu yang comel2 ni. Muahh ciked.

Thursday, 31 December 2015

Page 365/365.

365/365. The end.

Thanks pada

Yang datang dan stay,
Datang sekejap then pergi,
Stay tak pergi-pergi,
Pergi dan tak kembali,
Pergi lepas tu datang kembali.

Happy New Year.